Frågor & Svar

FAQs

Allt du behöver veta

Så kul att du är nyfiken och vill veta mer om Skövde Heartbeat. Vi älskar att få höra era funderingar och i ett steg att underlätta för dig som deltagare så har vi här samlat frågor & svar om det viktigaste. Hittar du inte svar här så kontakta oss gärna så vi kan hjälpa dig.

Första upplagan av det nya konceptet kring Strongest Heartbeat kommer att gå av stapeln 2022. Mer info kommer…

Skövde Heartbeat är Skövde första och största träningskonvent. Det är flera aktörer som jobbar med träning och hälsa i Skövde som tillsammans skapar ett evenemang byggt på gruppträningspass i en extremt mycket större skala än vad som erbjuds på resepktive gym vanligtvis. Utöver gruppträningspassen är Skövde heartbeat också en träningsmässa med utställare som arbetar inom träning och hälsa. Här finns alltså möjlighet för alla deltagare och besökare att både få spännande träningspass ihop med inspiration från företag och föreläsningar under en och samma dag.

När du kommer den 25:e så hämtar du först ut ditt startkit som innehåller det du behöver för dagen. Uppge namn så finns det färdigställt för dig.

Vi har gjort lite små förbättringar från förra året utifrån vad vi tyckte gick bra och den feedback vi fått från er besökare har varit guld värd i vår strävan att skapa ett fantastiskt event för er.

En panelsoffa av handplockade experter kommer att diskutera ett antal olika ämnen inom träning & hälsa. 

 

Det är instruktörsledda gruppträningspass med en vild blandning som hålls av duktiga erfarna instruktörer. Varje pass är 20 min lång för att deltagarna ska kunna få möjlighet att denna dag testa på flera pass och inte bara köra ett. Detta gäller inte för yoga-passen som kommer vara ca 45 min lång då dem inte är lika fysiskt krävande.

Kolla schemat!

STC, Actic, Energi Träningscenter, Nordic Wellness, Friskis & Svettis och Skövde Yoga centrum håller i gruppträningspassen. Aktörerna kommer också ha varsin monterplats där du har chans att teckna medlemskap, boka in konsultation med PT, vara med i tävlingar och få erbjudanden.

Utöver dessa kommer andra aktörer också vara på plats bl.a:

 • Drottning Blancas Gymnasium - Massage
 • Nordvind performance - Personlig träning
 • Onseason365 - Personlig träning
 • Body N Soul - Butik med fokus på välbefinnande
 • Spinpole - Polefitness i Skövde
 • Rawsome days - Rawfood & Hälsocenter
 • Spring för livet - Välgörenhetslopp i Skövde
 • Vegomat.se - Matlagningskurser
 • Linda Carlsson - Livscoach & Oberoende Herbalife Distributör
 • Valhall Trädgårdsgatan 9, 541 30 Skövde
 • Januari 2022

Gruppträningspassen börjar vid 8:00 på morgonen och dagen avslutas runt 16 - 17.

 • Early Bird 249kr (från 25 Oktober)
 • Julklappen 299kr (från 1 December)
 • Nyårslöftet 349kr (från 1 Januari)

Om man enbart vill besöka evenemanget, kanske för att prata med alla gymkedjor eller något företag inom träning och hälsa/titta på gruppträningarna, titta på Strongest Heartbeat-tävlingen eller ta en massage, är det helt gratis att gå in!

 

I biljetten ingår följande

 • 5 stycken instruktörsledda pass
 • Paneldebatt med experter inom träning & hälsa
 • Mindfulnessrum
 • Möjlighet till massage från Drottning Blancas Gymnasium
 • Träning & Hälsomässa
 • Tävlingen Strongest Heartbeat

 

Det kommer att finnas möjlighet att köpa lunch, kaffe/te, smoothies, snacks osv på plats. Annars är det fritt att ta sig iväg någonstans att äta, vi är ju mitt i stan. Passa på att äta din lunch samtidigt som du lyssnar på vår fantastiska paneldebatt mellan 11.30 - 13.00.

Dagen avslutas med tävlingen Strongest Heartbeat 16.00 - 17.00 på stora scenen som du kan anmäla dig till helt gratis!

Strongest Heartbeat är en tävling som kommer att utmana din uthållighet, explosivitet, rörlighet och din mentala styrka. Är du en tävlingssugen person eller känner någon som gillar en utmaning? Se till att boka din plats på Strongest Heartbeat! 

Vill du anmäla dig till denna tävling skriver du ett mail till info@skovdeheartbeat.se med namn, telefonnummer med rubriken Strongest Heartbeat.

Sista anmälningsdagen är en vecka innan eventet alltså 18 januari.. men det är begränsat antal platser vilket betyder att man bör säkra sin biljett för att veta om man får chans att delta.

 

Själva bokningssystemet för att boka sig på sina favoritpass öppnar 18 januari kl: 12:00

 

Det finns chans att sälja sin biljett till någon annan som kanske vill ha den genom att lägga upp ett inlägg i eventet.

Individuell Coaching
Weight Loss Course
Företags Coaching
Weight Gain Course
Idrottare
Meal Planning

See What Clients Have to Say

Nunc taciti donec habitasse. Per id, accusamus neque tellus possimus. Dolores nullam! Aliquid mus omnis at, sit augue, iaculis velit magna facilisi perspiciatis.
Rose Lewis
Egestas ullamcorper unde placeat et? Atque! Nulla vivamus cillum, iste, enim voluptatem, etiam doloremque voluptate sunt iusto diamlorem accumsan, posuere.
Paul Woods
Nunc taciti donec habitasse. Per id, accusamus neque tellus possimus. Dolores nullam! Aliquid mus omnis at, sit augue, iaculis velit magna facilisi perspiciatis.
Andrea Rios

Take Your Approach to the Next Level!

Rulla till toppen