Skövde Heartbeat

Hälso & Träningsmässa

loggash
Skövde Heartbeat

Någonting för alla

För oss är Skövde Heartbeat mer än bara ett event. För oss är det en möjlighet att inspirera, nätverka och att utvecklas. Detta hade inte varit möjligt utan er enorma energi och glädje. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

PT nitastraining

Personlig träning

Sanita Abdihodzic, personlig tränare som kommer finnas på plats under heartbeat 2020 med sitt nystartade företag @ptnitastraining. Företaget riktar sig mot företag och friskvård på arbetsplatsen. Det kommer finnas möjlighet att anmäla ditt företags intresse på plats eller prata om dina individuella mål. Fina priser för dom som anmäler intresse på mässan!

Drottning Blanka

Massage på plats

Passa på att ta en härlig massage under dagen, fantastiskt duktiga elever från Drottning Blankas Gymnasium finns på plats och hjälper er slappna av under en skön stund.

Hudsmart

Massage & Hudvård

Vi finns på Energi Träningscenter i Skövde där vi erbjuder och spabehandlingar med fokus på avkoppling och resultat.
För oss handlar hud- och kroppsvård om ett helhetstänk och vi vill bidra till en hållbar utveckling, därför väljer vi att jobba med Maria Åkerbergs ekologiska produkter i alla våra behandlingar.

Mer info inom kort

Friskis & Svettis

Träningscenter i Skövde

För dig som vill ligga på gränsen. För dig som vill ta det soft. För dig som vill känna glädjeruset. För dig som vill landa. Hur du än känner vill vi vara din träningskompis.

Oneseason 365

Personlig träning & kostrådgivning

Onseason 365 har sin utgångspunkt i Skövde (Västra Götalands län) och riktar sig främst mot personlig träning & kostrådgivning. Företaget erbjuder även företagsevent i form av Kick off/Inspirationsdag och rörlighetsträning på den fysiska arbetsplatsen.

Mer info inom kort

Body n Soul

butik kaffe & josbar

Butik med fokus på välbefinnande. Här hittar man träningskläder, yogakläder, yogamattor, ekologisk hudvård, make-up, ekologiska produkter för hemmet och gott kaffe, joser och smoothies.

Puls

Gym, sport & motion

Puls är en träningsanläggning för dig som vill träna i en trevlig miljö med personlig känsla! Vi strävar alltid efter att sätta våra medlemmar i fokus och gör vårt yttersta för att du som medlem ska känna dig hemma och välkommen och få plats på de pass som passar dig!

Mer info inom kort

Spinpole

polefitness i Skövde

Spin Polefitness är en dansstudio i Skövde som erbjuder kurser i pole dance och twerk. Vi erbjuder även gruppbokningar så som möhippor, svensexor, AW, och födelsedagsfiranden.

Skövde Yogacentrum

för ett lugnare, mer närvarande & levande liv

Varmt välkommen till Skövde YogaCentrum! En oas för stillhet & lugn. Vi erbjuder dig en plats där du kan hämta kraft & energi. Vi bjuder in till en stund där du kan vara med dig själv, vara dig själv & låta blicken falla inåt.

Mer info inom kort

Rawsomedays

rawfood & hälsocenter

Vårt hälsocenter lägger stort fokus på föreläsningar, kurser och utbildningar som väcker lusten till utveckling samt att våga leva efter sina visioner. Under varje termin håller vi löpande events för att krydda tillvaron i vardagen.

STC Training Club

glädje, passion, gemenskap

Med ett brett träningsutbud i en anda som präglas av glädje, passion och gemenskap sätter vi alla människor i alla åldrar i rörelse. Vår drivkraft är passionen för träning och en bättre folkhälsa, vilket ger ett längre och lyckligare liv för fler.

Mer info inom kort

Kraft & Balans

vi jobbar med hjärtat

Kraft & Balans är ett människofokuserat företag,format ur en dröm att alla ska kunna få ut så mycket som möjligt av sitt liv. Med vår höga kompetens och gedigen erfarenhet hjälper vi till att stärka ledare, organisationer och individer av alla slag. Det är vårt sätt att bidra till en bättre värld.

Nordic Wellness

din träning, vår styrka!

Nordic Wellness, ett träningscenter som satsar hårt i Skövde där de öppnar 2st nya klubbar under 2020 – 2021. De erbjuder fullutrustade gym, gruppträning och virtuell träning alla dagar i veckan.

Mer info inom kort

Actic

alltid ett träningscenter nära dig!

Med över 120 anläggningar är det inte så lätt hitta den närmaste. Träna i gymmet, testa på ett gruppträningspass, simma på badet eller varför inte titta på vad vi kan erbjuda för företagslösning? Vill du provträna hos oss så erbjuder vi dig helt kostnadsfritt 7 dagars provträning. Välkommen in!

Besökare
Events
Tävlingar
Föreläsningar
Rulla till toppen