SÄKRA DIN PLATS

VÄLKOMMEN TILL SKÖVDE HEARTBEAT

SÄKRA DIN PLATS

allt du behöver veta

Så kul att du är nyfiken och vill veta mer om Skövde Heartbeat. Vi älskar att få höra era funderingar och i ett steg att underlätta för dig som deltagare så presenterar vi här hur du säkrar din plats. Hittar du inte svar här så kontakta oss gärna så vi kan hjälpa dig.

KÖP BILJETTEN

  • Julklappen 299kr (från 1 December)
  • Nyårslöftet 349kr (från 1 Januari)

Biljetten betalas via direktbetalning eller swish. Bokningen är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.

OBS! Begränsat antal platser!

LOGGA IN 

Passbokningen öppnar den 15 Januari och du kommer att få ett mail med inloggningsuppgifter. Om du av någon anledning inte får det, hör av dig så skickar vi ett nytt. Spara dina inloggningsuppgifter om du vid ett senare tillfälle vill se vilka klasser du bokat.

BOKA PASS

När du anmält dig har du möjlighet att förboka 4 träningspass. Du får självklart delta på fler i mån av plats. De förbokade aktiviteterna går inte att ändra i systemet, utan ev. byte sker i vår infodisk under helgen. Du hittar till klasserna under fliken “Bokningsschema”. Klicka där och gå vidare genom att trycka dig fram till rätt datum, 25 Januari. De klasser som blir fulla markeras röda i schemat på vår hemsida. Alla salar är i nära anslutning till varandra.

EXPERTERNA TALAR

exklusiv paneldebatt

Läs mer om panelen

EXPERTERNA TALAR

exklusiv paneldebatt