Valhall & Freja

Schema

Mindfulnessroom

Mindfulnessmeditation är en nygammal metod för att lindra stress och kunna klara livets utmaningar på ett bättre sätt. Mindfulnessmeditation har under många år beprövats vetenskapligt och visat sig ha positiva effekter, både psykologiska och kroppsliga.

Mindfulness handlar om att vara medveten och närvarande med det som händer här och nu. Att möta verkligheten som den faktiskt är, utan att undvika, fly eller lägga till något. Vanligtvis förenas vår omedelbara nu upplevelse med våra egna värderingar, tankar, projektioner och fantasier. Detta innebär att vi allt för sällan kommer i kontakt med vår direkta här och nu upplevelse. Vi värderar, undviker, ältar, förnekar, tolkar och förvränger. Vi oroar oss inför framtiden och ältar det förflutna. – Skövde Yoga Centrum

Booty Work är en förkoreograferad klass för att tona sätesmusklerna, forma höfterna och lår. En blandning av lugna och kontrollerade rörelser och mer pulshöjande och explosiva utmaningar där instruktören guidar dig fram mot en starkare underkropp och välformade ben.

Danspass är roligt, kreativt sätt att träna på. Träningseffekten finns i både koordination, rörlighet och lite kondition på sina ställen. Men fokuset ligger på upplevelsen. Känn dig fri och hitta träningsglädjen.

MULTITRÄNING - Är du på humör för något utmanande, inte svårt men svettigt, välj Multiträning, du kommer inte ångra dig! Multiträning består av kondition- och styrkeövningar där du kan utmana dig själv efter din egen kapacitet varje gång. En liten serie av enkla och effektiva övningar eller rörelser upprepas så många gånger du hinner under ett visst antal sekunder. Därefter en ny serie. En träningsform med mycket endorfiner och jäklar anamma!

ZUMBA FITNESS är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik blandat med enkla koreografier till de senaste hitsen. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna just då, efter en låt är det dags att börja med en ny – med en helt annan koreografi.

Les Mills GRIT Cardio får dig att ge allt och lite till. Här maximeras din uthållighet genom kroppsviktsövningar som utmanar din kondition. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina gränser med en peppande och motiverande coach vid din sida genom passet.

Tabata är en högintensiv klass där vi varvar konditionsövningar med styrkeövningar. Perfekt för dig som vill ha en riktig utmaning och få upp flåset. Din uppgift är att under 20 sekunder prestera så många repetitioner du kan efter egen förmåga. Du har sedan 10 sekunder på dig för en kort återhämtning innan du upprepar övningen.

Gruppträningspasset Bootymove fokuserar främst på dina muskler från midjan och nedåt. Tack vare gummiband får vi ett roligt pass med mycket styrka och nya övningar.

STEPGLÄDJE - Visste du att träning upp och ner på en steplåda är väldigt effektivt och vansinnigt roligt? Stepglädje bjuder på enkel och följsam konditionsträning som ger bra flås. En dos av "hjärngympa" kan förekomma då varannan låt är mer dansant och sätter en kul prägel på det hela. 20 minuter pulshöjande stepträning med touch av dansanta inslag!

Jympa är träning där rörelser och musik blir ett. Här får du kondition, styrka och rörlighet i en snillrik allt-i-ett-lösning. Det enda du behöver göra är att hänga på och känna känslan. En omvälvande träningsupplevelse med lusten i centrum.

BODYATTACK är en högintensiv klass för nybörjare till atleter. Här kombineras atletiska rörelsemönster som att springa, hoppa och olika styrke övningar som armhävningar samt djupa benböj. Instruktören kommer pumpa dig med energi under passet och mycket av rörelserna görs i takt med musiken!

Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Det är en motvikt till yangbaserade, mer fysiskt krävande yogaformer och annan träning, men ett fantastiskt komplement! Genom att balansera yin-vila, och yang-aktivitet, i livet i stort så ökar vårt välbefinnande på alla plan. Så detta är en stund för hela dig, då både kropp och sinne får vila och återhämtning inför den stundande dagen. I en kall kropp kommer vi åt vår bindväv ännu mer, så att starta en morgon med yinyoga är välgörande på många sätt. <em>OBS! Passet avslutas med mindfulness!

BODYBALANCE är en blandning av yoga, tai chi och pilates.  Kontrollerad andning, koncentration och en noggrant strukturerad serie med rörelser och poser till härlig musik ger dig flexibilitet, balans och styrka och gör att du känner dig centrerad och harmonisk.

Ett fartfyllt konditionspass med olika rörelser inspirerade av kampsport som karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din kroppsvikt.

Flödande Poweryoga - Yoga är ett system för att hitta tillbaka till ditt inre lugn. Den här klassen utmanar dig att lyssna inåt under fysisk stress. Hur reagerar du när det börjar bli obekvämt? Vart tar ditt sinne vägen när det börjar kännas jobbigt? Vi använder andetaget och kroppen för att hitta in i nuet in en härlig flödande sekvens som utmanar dina lår och höfter. Som meditation i rörelse

Cirkelfys är gruppträning med fokus på styrka, rörlighet, stabilitet och koordination för hela kroppen. Du jobbar i stationer med olika redskap eller med din egen kroppsvikt. Pulsökning får du på köpet.

 

Prova på ett nytt sätt att träna och upplev kraften i 3D funktionell träning. PEOne kommer sätta din kropp i rörelse precis som vi rör oss i vardagen och i våra sporter. Mattan vi använder oss av ger dig tydliga mål för vad just din egna kropp vill och behöver utvecklas inom. Genom guidning av siffror och riktningar på mattan kommer du involvera hela din kropp i nya variationer på gamla övningar som tex utfall, lyft, pressar, rotationer och hopp. Funktionellt, högintensivt, energifyllt, roligt och enkelt – utan en koreografi som behöver läras in 

MAGE & RYGG - Vem har inte användning och nytta av en stark mage och rygg? En stark hållning är A och O för att kroppen ska må bra i vardagen. Stärker mittpartiet på kroppen genom övningar för magen och ryggen och du väljer själv om du vill göra det lättare eller tyngre alternativet på övningarna – utgå alltid efter din förmåga och dagsform.

Iyengaryoga – en kraftfull yoga som påverkar hela energisystemet.

Individuell Coaching
Weight Loss Course
Företags Coaching
Weight Gain Course
Idrottare
Meal Planning

Säkra din plats

Julklappen 299kr (från 1 December) Nyårslöftet 349kr (från 1 Januari) Biljetten betalas via direktbetalning eller swish. Bokningen är bindande och återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg. OBS! Begränsat antal platser!
Köp biljetten
Passbokningen öppnar den 15 Januari och du kommer att få ett mail med inloggningsuppgifter. Om du av någon anledning inte får det, hör av dig så skickar vi ett nytt. Spara dina inloggningsuppgifter om du vid ett senare tillfälle vill se vilka klasser du bokat.
Logga in
När du anmält dig har du möjlighet att förboka 4 träningspass. Du får självklart delta på fler i mån av plats. De förbokade aktiviteterna går inte att ändra i systemet, utan ev. byte sker i vår infodisk under helgen. Du hittar till klasserna under fliken “Bokningsschema”. Klicka där och gå vidare genom att trycka dig fram till rätt datum, 25 Januari. De klasser som blir fulla markeras röda i schemat på vår hemsida. Alla salar är i nära anslutning till varandra.
Boka pass

Take Your Approach to the Next Level!

Rulla till toppen